Hlavní obsah

Rocksymphony II. – Spojení rockových evergreenů a symfonického orchestru

Novinky, Zuzana Žáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Hudební projekt Rocksymphony II. je spojením rockových evergreenů a symfonického orchestru. Po velkém úspěchu ve Zlíně, kde jde o zavedenou akci, se objevuje Rocksymphony II. a míří do Prahy, Brna a Ostravy.

Foto: archiv

Filharmonie Bohuslava Martinů

Článek

Koncert s názvem Rocksymphony II. spojuje rockovou kapelu se symfonickým orchestrem, pro jeho obrovský úspěch v minulých letech přichází pokračování tohoto rockového projektu.

V minulosti byly koncerty opakovaně vyprodány ve Zlíně – i nyní jsou aktuálně dva koncerty v tomto městě vyprodány. Pro stále velký zájem se pořadatelé rozhodli přidat další termín ve Zlíně.

Hlavní hvězdou večera je opět Marta Jandová, která je jednou z nejlepších českých zpěvaček. Mimo jiné se prosadila i v Německu, kde si vydobyla úspěšnou kariéru se svou rockovou kapelou Die Happy.

Jana Toužimského tentokrát vystřídá Václav Noid Bárta, jenž spolupracuje na poli populární a rockové hudby jako skladatel, aranžér a zpěvák s předními českými hudebníky. Orchestr filharmonie bude řídit Viktor Kozánek.

Sólisté: Marta Jandová a Václav Noid Bárta zpěv 

Sólisté: Marta Jandová a Václav Noid Bárta zpěv  David Uher, elektrická kytara

Sólisté: Marta Jandová a Václav Noid Bárta zpěv  David Uher, elektrická kytara Karel Pevný, baskytara

Sólisté: Marta Jandová a Václav Noid Bárta zpěv  David Uher, elektrická kytara Karel Pevný, baskytara Hanz Sedlář, bicí 

Sólisté: Marta Jandová a Václav Noid Bárta zpěv  David Uher, elektrická kytara Karel Pevný, baskytara Hanz Sedlář, bicí  Filharmonie Bohuslava Martinů

Dirigent: Viktor Kozánek

Místa koncertů:

30. 1. 2019 Ostrava - Hala Tatran

31. 1. 2019 Brno - Bobycentrum Zoner Hall

3. 2. 2019 Praha - Hala Královka (z technických důvodů přemístěno z Lucerny)

26. 4. 2019 Zlín - Hala Euronics (bývalá Novesta) 

Během celého večera zazní hity od takových velikánů jako Nazareth, Europe, AC/DC, Metallica, Alice Cooper, Iron Maiden a mnoho dalších. Vstupenky jsou aktuálně v předprodeji v síti TicketLIVE a také v předprodeji sítě TicketPortal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám