Hlavní obsah

RockOpera vyráží za svými fanoušky, představí se v Polné u Jihlavy

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Divadelní sezóna 2014/2015 sice oficiálně skončila, RockOpera Praha ale vystupuje dál. V sobotu 27. června se v rámci letního ohňového festivalu Polná v plamenech představí umělecká skupina Pyroterra s choreografií z rockové opery Faust. Živě vystoupí také Jiří Zonyga, Viktor Dyk a Pavla Forest.

Foto: Archív RockOpera Praha

V průběhu roku hraje RockOpera Praha v domovské aréně v Praze, proto ráda využívá léta a vyráží za svými fanoušky i do dalších měst republiky.

Článek

„V průběhu roku hrajeme pouze v naší divadelní aréně v Praze, proto chceme využít letních prázdnin a vyrazit za našimi fanoušky i do dalších měst v České republice. Festival Polná v plamenech je dobrou příležitostí ukázat naši ohňovou a světelnou show v podání vynikající Pyroterry, která svými dovednostmi pravidelně obohacuje naši rockovou operu Faust. Doufáme, že společně s živým zpěvem Jiřího Zonygy a Viktora Dyka to bude pro diváky v Polné nevšední zážitek,“ přibližuje zakladatelka a umělecká šéfka RockOpery Praha Pavla Forest.

Umělecká skupina Pyroterra kombinuje taneční a artistické kousky za použití ohně, zábavní pyrotechniky a světelné techniky. Působí jak na domácí, tak zahraniční scéně. Pravidelně se účastní prestižních akcí, v jejichž rámci v minulosti zavítali do USA, Mexika, Indie či Afriky. Skupina dosáhla mnoha úspěchů, mezi nimiž se řadí i účast a postup do semifinále v britské talentové soutěži Britain´s Got Talent.

 „Pyroterru tvoří špičkoví umělci a vynikající choreografové, kteří do každého představení dávají obrovskou energii. Je to adrenalin a radost zároveň. Přijďte se o tom přesvědčit sami. Vystoupíme 27. června v areálu Letní scény Zámku během hlavním programu, který začíná od 21 hodin,“ dodává Pavla Forest.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám