Hlavní obsah

Řidiči autobusu se udělalo nevolno a s autobusem sjel do příkopu

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nehodou linkového autobusu, který sjel do příkopu a jeden cestující se při tom zranil, začalo úterní ráno pro policisty na Hodonínsku. Policisté hledají jednoho cestujícího, který z místa odešel, aniž by poskytl svědectví.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

K nehodě linkového autobusu došlo mezi Hodonínem a Mutěnicemi kolem šesté hodiny ranní. V autobuse v tu dobu cestovali pouze tři cestující a řidič. Během jízdy se autobus dostal tak blízko krajnici vozovky, až sjel do travnatého příkopu.

„Podle zjištění policistů mělo k havárii dojít z důvodu řidičovy náhlé zdravotní indispozice, kdy na malý okamžik ztratil kontrolu nad řízením,“ uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník a dodal, že řidič před jízdou nepožil žádné alkoholické nápoje.

Zranění utrpěl také jeden cestující, kterého zdravotníci převezli do nemocnice.

Policisté nyní hledají cestujícího, který ihned po nehodě z místa odešel. Policistům chybí svědectví tohoto mladého muže, kterého vyzývají, aby se přihlásil na tísňovou linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám