Hlavní obsah

Řidič dostal smyk a smetl vozidlo v protisměru, to začalo hořet

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celkem 5 zraněných si vyžádala vážná dopravní nehoda, která se stala ve čtvrtek dopoledne na silnici I/67, výjezd z Karviné směr Český Těšín.

Foto: Policie ČR
Článek

„Podle prvotních informací osmapadesátiletý řidič osobního vozidla zn. Seat, poblíž odbočky na Stonavu z nezjištěných příčin dostal smyk a vjel do protisměru, kde došlo k čelnímu střetu s právě projíždějícím osobním vozidlem zn. Hyundai,” informovala policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Jedno z vozidel začalo po srážce hořet. Bylo tedy nutné jej co nejrychleji uhasit. Požárem naštěstí cestující zasaženi nebyli.

„Na místo byly ihned vyslány 2 zásahové vozy ze stanice HZS MSK v Karviné. Po příjezdu na místo hasiči zjistili, že po dopravní nehodě dvou osobních automobilů vznikl požár na vozidle Hyundai. Ten byl uhašen,” doplnil mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Holub.

V seatu cestoval jen řidič, který po střetu utrpěl vážná zranění a byl letecky transportován do Fakultní nemocnice Ostrava. „Utrpěl poranění pánve a hrudníku,” upřesnil mluvčí záchranářů Ladislav Lang.

Čtyřicetiletého řidiče vozidla Hyundai odvezli záchranáři do nemocnice v Karviné-Ráji, stejně tak tři děti ve věku 10, 8 a 6 let. „Šlo o lehká zranění,” uvedl Lang.

„Předběžná škoda na vozidle zn. Hyundai byla vyčíslena na 350 000 Kč, na vozidle zn. Seat 100 000 Kč a škoda na svodidlech je 20 000 Kč,” uzavřela policejní mluvčí Viačková s tím, že po dobu odklízecích prací byl úsek uzavřen.

Reklama

Výběr článků

Načítám