Hlavní obsah

Regionální organizace TOP 09 má v Jablonci nad Nisou nové vedení

Novinky, Martina Rambousková

V pondělí 9. ledna bylo na sněmu regionální organizace TOP 09 v Jablonci nad Nisou zvoleno nové vedení regionálního výboru ve složení Ondřej Bašus, předseda, Petr Louda, místopředseda, Vladimír Josífek, člen.

Foto: Martina Rambousková

Nový předseda RO TOP 09 Jablonec nad Nisou Ondřej Bašus

Článek

Na sněmu proběhla diskuse k postoji současného vrcholového vedení k aktuálním tématům na politické scéně, která se negativně odrazila na výsledcích krajských voleb. Delegáti sněmu se shodli, že je nutná sebereflexe současného vrcholového vedení, neboť nepřispívá k pozitivním volebním výsledkům na všech úrovních.

Sněm přijal usnesení, ve kterém vyzývá k odchodu do ústraní, nikoliv k odchodu od spolupráce, vrcholové vedení TOP 09. Toto usnesení dále předává všem Regionálním organizacím a na Krajském sněmu pořádaném 27. února v Eurocentru předá předsedovi TOP 09 Miroslavu Kalouskovi, který by měl dorazit jako host.

„Domnívám se, že TOP 09 má velké rezervy, neboť když chce, dokáže být spojnicí mezi pragmatizmem a idealismem a obojího je nám třeba. Možná jednou z cest, jak využít této rezervy, je oslovení mladých lidí, kteří se snaží o totéž, ale chybí jim motivace jít k volbám,“ uvedl Ondřej Bašus.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám