Hlavní obsah

První přehlídku finalistů Muže roku 2014 hostil Hradec Králové

Novinky, Petr Mráček

V obchodním centru Futurum v Hradci Králové se uskutečnila první módní přehlídka letošních finalistů Muže roku 2014, kteří se předposlední týden v srpnu utkají o tento titul tradičně v Náchodě. Celé odpoledne uváděla Míša Nosková, která si den ve společnosti sexy mužů velice užívala.

Foto: David Novotný

Akce v Hradci Králové

Článek

V sobotu 21. června bylo v Hradci Králové opět živo. Svoji úplně první přehlídku si tu vyzkoušeli finalisté letošní soutěže Muž roku.

„Byla jsem z nich zcela nadšena. Mně se líbí černovlasí kluci,“ prozradila Míša Nosková. Čas tu mj. využila i doplnění svého šastníku. „Mám moc ráda nakupování a jako každá žena jsem schopna utratit za oblečení desetitisíce. Musela bych se ale naučit kouzlit v rozmnožování bankovek, jako to umí kouzelník Tommy,” smála se Nosková. 

Zbrusu nové CD Tak hraj tu pokřtila šansoniéra Jana Rychterová. Kmotry se stali Česká Miss World 2014 Tereza Skoumalová a druhý nejkrásnější Muž světa Martin Gardavský. Popřáli CD hlavně velký prodej a dostatek posluchačů.

Futurum v Hradci Králové navštívil a pár písní zazpíval Petr Poláček. „Nyní se učím bojové umění, tak nekouřím, nepiji. Začal jsem zdravě jíst a zdravý životní styl je moji prioritou.”

„S letošním výběrem finalistů jsem velmi spokojen. Myslím si, že to bude silný ročník. Kluci mají dobře vypracovaná těla a navíc jsou fajn parta a celou akci berou velmi vážně. Já bych si přál, aby to nebyla soutěž o tom, že ten kluk je jen věšák na obleky. Ale aby měl charisma, byl to člověk, který bude pomáhat dobré věci, a tedy dělat i charitativní akce,” podotkl ředitel soutěže David Novotný.

Jeden z nejúspěšnějších modelů Martin Gardavský, který nebude chybět na finálovém večeru, už přesně ví, že o prázdninách bude cestovat. „Chtěl bych se vypravit někam do vzdálenější exotické země. Mám je moc rád a nejraději bych vzal i svou maminku,“ usmíval se nad plány na léto Martin.

Finálový večer Muže roku se uskuteční 22. 8. 2014 v Náchodě v Městském divadle Dr. J. Čížka.

Výtěžek pokaždé putuje na charitativní účely - letos bude věnován Martinovi Zachovi, vítězi Muže roku 2009 na jeho rehabilitaci, Stacionáři Nona a Ústavu sociálních věcí v České Skalici. Český vítěz Muže roku 2014 poletí opět prezentovat Českou republiku na soutěž Mister International na podzim v Korejské republice v hlavním městě Soulu. Další vítězové poletí na Manhunt International a Mister Universe.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám