Hlavní obsah

Příští týden na Slovácku? Na zahrádce a se skleničkou vína v ruce

Novinky, Veronika Friedlová

Těšíte se na znovuotevření zahrádek? Možná vás potěší, že se neotevřou jen ty hospodské. Ve slováckém Vinařství Medek se totiž rozhodli taktéž otevřít zahrádku. Setkání s přáteli tak můžete spojit s pěknou procházkou a posezením u skleničky kvalitního vína, s výhledem na okolí.

Foto: Vinařství Medek

Nejdříve se hodnotí barva, poté vůně a teprve potom chuť

Článek

To by nebylo Slovácko, aby se zde nekonala nějaká akce spojená s vínem.  Od pondělí 11. května do soboty 16. května se zde každý může vydat na zdravotní procházku.

Je však dobré, vzít si s sebou vinnou skleničku - po zdravé procházce, zdravá odměna. „Online degustace, které jsme zahájili s příchodem nouzového stavu, měly pozitivní ohlasy. Lidé, kteří přijdou k nám na zahrádku teď, budou moct ochutnat vzorky, o kterých jsme v živých přenosech mluvili, a které jsme posílali do domácností po celé republice,“ zve na zahrádku Jaromír Dvořáček z Vinařství Medek, které se nachází v Uherském Hradišti, části Sady.

Tento nadšený vinař si s vámi o víně moc rád popovídá. A pokud se vám povídat chtít nebude, můžete se jen v klidu usadit pod pergolu nebo do trávy a vychutnávat vína a výhledy na okolí.

Další informace: https://www.facebook.com/events/230463068288708/

Reklama

Výběr článků

Načítám