Hlavní obsah

Přerovský magistrát má nové místo pro Czech Point

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od pondělí mohou Přerované využívat další místo služby zvané Czech Point. Na Masarykově náměstí vznikla nová recepce, kde mohou lidé žádat o výpisy z katastru nemovitostí, rejstříku trestu, obchodního rejstříku, živnostenského rejstříku a podobně.

Foto: Město Přerov

Nová recepce

Článek

"Po matrice na Horním náměstí a úřadu v Bratrské ulici jde o třetí místo s touto službou, kterou magistrát pro své občany pružně zajišťuje," uvedl tajemník magistrátu Jiří Bakalík.

Pracovnice na recepci občanům sdělí i další informace. "Například o tom, zda se právě na radnici nachází primátor, jeho náměstci či pracovníci kanceláře primátora. Budova radnice je poměrně členitá a v minulosti jsme se setkávali s tím, že návštěvníci po ní rozpačitě bloudili. Takto jim jejich cestu zjednodušíme - budou přímo instruováni, kde mají koho hledat," informoval vedoucí organizačního oddělení kanceláře primátora Zdeněk Daněk.

Reklama

Výběr článků

Načítám