Hlavní obsah

Premiéra rozhlasové Siesty s posluchači ve studiu se povedla

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vysílání populárního pořadu Siesta, které proběhlo ve čtvrtek 24. ledna, vytvořili sami posluchači se třemi moderátory v největším studiu v budově Českého rozhlasu Brno. Byla tak vyslyšena přání příznivců Siesty, která je v programu stanice přes dva roky.

Foto: archiv ČR Brno

Siesta s moderátory i posluchači ve studiu Českého rozhlasu Brno měla úspěch.

Článek

Asi sedmdesát posluchačů mělo možnost se osobně potkat s Marcelou Vandrovou, Věrou Hotařovou ze zlínského studia a s Josefem Veselým. Tato trojice se střídá u mikrofonu každý všední den v hodinové talkshow, vysílané po poledni. Před zahájením vysílání pořadu přivítal a pozdravil přátele Siesty ředitel Českého rozhlasu Brno Ludvík Němec.

Každý z moderátorů si pro přítomné posluchače připravil, tak jak je tomu zvykem v pořadu Siesta, otázku nebo téma. Josef Veselý měl pro přítomné odvážlivce spíš úkol. Přečíst na mikrofon některý z jazykolamů. Úsměvnou příhodou navodila Věra Hotařová téma, že žádný učený z nebe nespadl. A bylo na účastnících ve studiu, aby také přidali k dobru nějaký příběh. Marcela Vandrová vyzvala posluchače, aby oni sami se moderátorů na něco zeptali. Padlo několik dotazů, ze kterých se nakonec vyklubala opět humorná historka. Hodinka utekla, takže ani nedošlo na téma vaření a recepty, slíbené Marcelou Vandrovou.

Posluchači ve studiu, a rozhlasoví pracovníci věří, že i ti u rozhlasových přijímačů, se dobře bavili. V Českém rozhlase Brno setrvali další hodinu v rozhovorech se svými oblíbenými moderátory

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám