Hlavní obsah

Pražský triatlon 2014 v Dolních Počernicích – zábava nejen pro sportovní rodiny

Novinky, Jana Karasová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Patříte-li mezi příznivce aktivního trávení léta, zúčastněte se Pražského triatlonu 2014 v Dolních Počernicích. Nezáleží zde na věku ani na sportovní výkonnosti. Závodu, který bude odstartován v neděli 20. července, se mohou zúčastnit děti, rekreační sportovci i profesionálové.

Foto: H-Triatlon
Článek

„Každoročně na všech našich závodech zaznamenáváme nárůst účastníků. Nasloucháme jejich připomínkám a pro další ročník zlepšujeme vše, co je v našich silách,” říká Mgr. Vladislav Dykast, ředitel sdružení H-Triatlon.

Proto letos celá cyklistická část povede po uzavřené pozemní komunikaci, bude prodloužen běžecký okruh, rozšířeno depo a závodníci se budou moci osvěžit ve dvou občerstvovacích stanicích.  

Každý závod ze seriálu H-Triatlon Tour 2014, který organizuje občanské sdružení H-Triatlon je vhodný pro celou rodinu. Děti mohou soutěžit v dětském duatlonu a pro dospělé jsou opět připraveny sportovní disciplíny na tratích ve třech úrovních náročnosti.  

Sportovcům bez rozdílu věku či výkonnosti bude poskytnut stejný profesionální sportovní sevis. Každý účastník závodu obdrží startovní balíček (čipovou časomíru, startovní číslo, certifikát s potvrzením o absolvování závodu, finisherskou medaily, energetický balíček a čepici na plavání). Celková finanční dotace pro jednotlivé vítěze bude 15 000 Kč. Navíc sportovci, kteří se zúčastní alespoň tří závodů z letošního H-Triatlon Tour, budou zařazeni do slosování o televizor.

Součástí doprovodného programu budou již tradiční aktivity pro děti i dospělé. Nejmenší účastníci se mohou těšit na dětské soutěže, skákací hrad a ukázky hasičské techniky a dospělí si mohou vyzkoušet alkobrýle, nechat si změřit tuk a svalovou hmotu nebo si oživit základy první pomoci.  

Více informací a online registrace na www.htriatlon.cz nebo na Facebooku www.facebook.com/prazskytriatlon. 

Reklama

Výběr článků

Načítám