Hlavní obsah

Praha přitahuje sprejery ze zahraničí, policie dopadla další dva

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další dva "umělci" se spreji se přijeli vyřádit do Prahy. Jako v případě ničitelů ma Karlově mostě i oni byli záhy dopadeni. Jeden čmáral po fasádě v Karmelitské ulici, druhého zadrželi v ulici Dukelských hrdinů.

Foto: MPP

Umělecké výtvory zahraničních sprejerů

Článek

První cizinec posprejoval fasádu domu v Karmelitské ulici za notné podpory svých kamarádů. Svědek, který si jich všiml, se proto obrátil na hlídku městské policie. Nakonec strážníkům pomohl i s jejich nalezením na Hlávkově mostě, kde skupinku 4 osob odpovídajících popisu nalezli. Na základě podezření z trestného činu byl jeden z nich, osmnáctiletý mladík, zadržen a předán Policii ČR.

Druhého „umělce“ zachytila  hlídka vykonávající běžnou dohledovou činnost v ulici Dukelských Hrdinů přímo při činu. „A tak byl jen chvilku poté, co pokreslil skleněnou výplň okna, zadržen. Také v tomto případě se jednalo o cizince, který se čin ani nepokusil skrývat. Jak strážníkům sdělil, měl za to, že se to může,! sdělila mluvčí Městské policie Praha Irena Seifertová.

Reklama

Výběr článků

Načítám