Hlavní obsah

Praha má nové taneční studio světové úrovně - Stage

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nově otevřeném tanečním centru Stage si 15. září mohli návštěvníci zatančit s těmi nejlepšími. Studio nabízelo lekce s tanečníky a choreografy, kteří spolupracovali s hvězdami jako je Kanye West, Ben Cristovao nebo Craig David.

Foto: Petr Mráček

Jiří Korn, Den otevřených dveří tanečního studia Stage

Článek

Všechny tanečníky, ať už začátečníky z řad široké veřejnosti, či pokročilé, zvalo studio Stage a jeho lektoři na den otevřených dveří, který proběhl 15. září. Návštěvníci si zde mohli zdarma vyzkoušet různé lekce, které studio nabízí. Zhlédnout jsme mohli i vystoupení lektorů.

Potkali jsme tu známé osobnosti, např. Evu Decastelo, která večerem provázela, Jiřího Korna, Václava Noida Bártu, Michaelu Maurerovou, Jana Révaie, Mahulenu Bočanovou, Ondřeje Rumla, jehož partnerka ve studiu vyučuje, či pohlednou herečku Barboru Mottlovou, která natáčí seriál První republika.

„Jsem rád, že u nás vznikne taneční škola světové kvality, a že se mohu podílet na jejím vzniku. Lektoři centra jsou opravdovými mistry svého umění,“ uvedl zpěvák a tanečník Jiří Korn.

Absolutní novinku, kurzy Performing Arts, představí studio Stage jako jediné v Praze. Povede je americký herec, zpěvák a tanečník Brandon Lee Sears. Nové taneční centrum chce pozvednout kulturu a úroveň tance v České republice a konkurovat podobným uskupením v zahraničí „Našim tanečníkům chceme nabídnout co nejlepší zázemí pro rozvíjení jejich schopností,“ dodal ředitel studia Stage Pavel Strouhal.

Studio, které splňuje standardy světové úrovně, naleznou tanečníci v samotném centru Prahy. V bezprostřední blízkosti Vinohradského pavilonu se jim otevírají dva moderně vybavené taneční sály, které poskytují vysoce komfortní zázemí. Díky svému ojedinělému architektonickému řešení poskytne studio inspiraci všem jeho návštěvníkům. Taneční studio Stage nese podtitul Taneční nebe nad Prahou. Bude podobné lektorským centrům v New Yorku nebo v Londýně.

V tanečním studiu Stage si každý najde svůj styl. Taneční lekce, vedené jak českými, tak zahraničními lektory, osloví úplné začátečníky, pokročilé tanečníky i zkušené profesionály. Ve studiu si zatančí nejžádanější taneční styly, jako je Street Dance, Contemporary dance, Hip Hop, Street Jazz, Salsa, Balet, Orientální tanec, Afro, Tango nebo Musical Dance. Vyzkoušet ale mohou i jiné pohybové aktivity, a to například na kurzech Krav Magy.

Reklama

Výběr článků

Načítám