Hlavní obsah

Polonahá zmatená žena se potácela pražskými ulicemi a vrhala se na chodce

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Není den, aby návštěvníci Prahy nenarazili na nějakou podivnou postavu. Někteří cizinci se domnívají, že je to součást městského folklóru, opak je pravdou. Neobvyklou příhodu zažili večer i na rušné třídě Na poříčí.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

"Ve čtvrtek krátce před 22. hodinou projížděli strážníci z Útvaru psovodů ulicí Na Poříčí v Praze 1. U  nákupního centra si všimli ženy jen ve spodním prádle, která se potácela po ulici, skákala na lidi a pokřikovala na ně. Když se strážníci zeptali, co se jí stalo, spustila  na policisty spršku nadávek a dál nesmyslně mumlala," informoval mluvčí Městské policie Praha Jan Čihák.

Hlídka ženu vyzvala, aby se oblékla. Žena uposlechla a začala se oblékat do věcí, které měla pohozené na chodníku, protože se však chovala zmateně a vykřikovala nesmysly, strážníci na místo přivolali záchrannou službu. "Ta si ženu následně převzala a převezla ji do jedné z pražských nemocnic," dodal Jan Čihák.

Reklama

Výběr článků

Načítám