Hlavní obsah

Policisté pátrají po řidiči, který těžce zranil chodce a ujel od nehody

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ujetí od nehody a neposkytnutí pomoci je stále častějším dopravním přestupkem. Středočeští policisté hledají řidiče, který při nehodě způsobil chodci těžká zranění a ujel z místa činu.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

„Dne 4. listopadu 2018 v době od 00.30 hodin do 04.30 hodin došlo na silnici II/105 mezi obcemi Jílové u Prahy – Kabáty a Kamenný Přívoz k dopravní nehodě, kde se neznámý řidič dosud neustanoveného vozidla, střetl s jednatřicetiletým chodcem, který následkem střetu utrpěl těžká zranění. Řidič z místa dopravní nehody ujel, aniž by poškozenému poskytl první pomoc,” informovala mluvčí středočeské správy Policie ČR Hana Dětská.

Pachateli hrozí obvinění pro podezření z těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti a neposkytnutí první pomoci, za které může být potrestán odnětím svobody až na pět let.

Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby se přihlásili na telefonních číslech 702 207 555, 974 882 456, 974 882 451 nebo na bezplatnou linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám