Hlavní obsah

Pohár mostecké 4. základní školy ovládli domácí stolní hokejisté

Novinky, Martin Kučera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři desítky hráčů se sešly při již tradičním červnovém šprtcovém turnaji o Pohár 4. ZŠ Most.

Foto: BHC Most

Billiard-hockey šprtec – Pohár 4.ZŠ Most

Článek

Turnaj byl do Českého poháru zařazen jako nejnižší kategorie Expres a ve startovní listině tak podle předpokladů chyběli hráči prvoligových a druholigových oddílů.

Početně byli zastoupeni mostečtí Netopýři, družstvo KSH ZŠ Meziboří a po delší době se na soutěži představili také třebeničtí. Nejvíce se ale dařilo domácímu oddílu BHC 4. ZŠ Most, který je tvořen současnými a bývalými žáky této školy. Zvítězil Marek Jankovič před Alexandrem Makulou a Jakubem Schlosserem.

V červnu také obvykle končí interní soutěž BHC Most. Ta má, podobně jako v jiných městech, svůj vzor v hokejové NHL, kdy každý její účastník hájí barvy svého oblíbeného celku slavné hokejové soutěže. Letos proběhl již patnáctý ročník Mostecké NHL v billiard-hockeyi šprtci a jeho vyvrcholení se odehrálo v mostecké hospodě U Bradíka. „Stanley Cup“ získal Petr Henych s týmem Ottawy.

VÝSLEDKY:

Pohár 4. ZŠ Most – Český pohár, kat. Expres: 1. Marek Jankovič, 2. Alexandr Makula, 3. Jakub Schlosser (všichni BHC 4. ZŠ Most), 4. David Klíma (KSH ZŠ Meziboří), 5. Martin Tomčala (BHC 4. ZŠ Most) atd.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám