Hlavní obsah

Pohádkový les pro děti

Novinky, Petr Hloušek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 13. září pořádá volnočasový oddíl Tulák akci pohádkový les. Od 14 do 17 hod. čekají děti nejen úkoly pohádkových postav a sladká odměna, ale také skákací hrad nebo malování na obličej zdarma.

Foto: Petr Hloušek

pozvánka

Článek

Pohádkový les najdete 13. září v parku Schreberovy zahrádky v Černých Polích. Pro malé i velké to bude odpoledne plné zábavy a dobrodružství, které nabízí volnočasový oddíl Tulák. Těšit se můžete na Rumcajse, Toma a Jerryho nebo Maxipsa Fíka, dále na malování na obličej, skákací hrad a lanové překážky.

Oddíl Tulák působí v Černých Polích již řadu let a patří k největším oddílům v Brně. Je součástí Pionýra - demokratického, dobrovolného a nezávislého sdružení (nejen) dětí, které patří k druhému největšímu svého druhu v České republice. Klubovnu má Tulák na ulici Lesnická 44 a tam se pravidelně scházejí družinky dětí. Oddíl je zaměřen všestranně a nabízí především hry, zábavu, výlety, sport, letní tábory... zkrátka dobrodružství a hlavně partu dobrých kamarádů.

Během září probíhá také nábor do Tuláku a nové děti tak mají možnost přidat se a prožívat svá dobrodružství. Pro rodiče je to nabídka smysluplně stráveného volného času jejich dětí i záruka kvality a zkušeností. Schůzky oddílu začínají od 10. 9. v pondělí (děti 8-11 let) a středu (děti 11-15 let) od 16-18 hod. Letos oddíl otevře také "tuláckou školku" pro předškoláky, kde děti i rodiče čeká plno her, rukodělek i společných výletů. Více informací na www.tulak.org.

Oddíl Tulák je také součástí celorepublikového projektu "dobrodružství na míru" a akce "otevřené klubovny", kdy v rámci Pionýra nabízí možnost všem dětem podívat se, jak to v takovém oddíle chodí. Partneři akce jsou Český rozhlas a Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy. Více informací o tomto projektu najdete na www.pionyr.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám