Hlavní obsah

Podle Nizozemců jsme nejlepší destinací na kempování v Evropě

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je to s podivem, ale je to tak, Nizozemci si myslí, že jsme, co se týká kempů, na tak vysoké úrovni, že cestovatelský portál Zoover vyhodnotil Česko jako destinaci roku 2016. Portál zpracovává každý rok zážitky turistů, kteří se vrátili dovolených a chtějí se se svými zážitky podělit s ostatními.

Foto: Vratislav Konečný

Ilustrační foto: Lipno je mezi oblíbenými místy nizozemských kempařů.

Článek

Jsme zkrátka nejlepší

Nizozemcům se u nás natolik líbilo, a je fakt, že v kempech, i na okrajích Prahy, je jich z cizinců nejvíce, že nás „posadili“ na první místo v kempech. Při zážitcích z některých zařízení je to s podivem, je pak otázkou, jak to musí vypadat jinde, když za námi zůstaly pro Nizozemce tak přitažlivé a oblíbené destinace, jakými jsou druhé Portugalsko a dále Lucembursko nebo Francie.

Zvýšila se kvalita

„Toto ocenění je velký úspěch a obrovský dík patří především provozovatelům kempů za jejich práci,“ uvedla ředitelka zahraničního zastoupení CzechTourism v Amsterdamu Petra Palečková, která cenu od zástupců Zoover převzala.

„Velký zájem o kempy jsme zaznamenali i na lednovém veletrhu cestovního ruchu v Utrechtu. Návštěvníci velmi kladně hodnotí především velké zvýšení kvality kempů. Řada z nich už má své oblíbené, kam se pravidelně vrací,“ dodala Petra Palečková.

Reklama

Výběr článků

Načítám