Hlavní obsah

Počítačové kurzy pro seniory nabízejí ve Světlé nad Sázavou

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český svaz žen ve Světlé nad Sázavou nabízí zprostředkování počítačových kurzů pro seniory. Kurzy nazvané Senioři komunikují pořádá společnost Peoplesource, v. o. s.

Článek

Jedná se o kurzy pro úplné začátečníky. Programem budou základy práce s počítačem, základy práce v textovém editoru, založení e-mailové schránky nebo samotný internet.

Zúčastnit se může každý ve věku nad 55 let bez rozdílu pohlaví. Maximální počet účastníků v jednom kurzu je deset. Kurzy jsou zdarma, platit se bude pouze za pronájem místnosti. Rozsah kurzu je čtrnáct hodin a konají se dopoledne čtyřikrát v jednom týdnu podle domluvy účastníků.

Dotazy a přihlášky mohou zájemci zasílat na e-mail: EvaKorinkova@seznam.cz nebo telefon 774 446 556. V přihlášce by měli uvést jméno, příjmení, adresu, datum narození a termín, který preferují (možnost květen, červen nebo září). Místo konání pořadatelé ještě upřesní.

Reklama

Výběr článků

Načítám