Hlavní obsah

Pochod, běh, vyjížďka na kole aneb Dobruška na přelomu roků v pohybu

Novinky, Dana Ehlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Silvestrovský pochod, Silvestrovský běh a Novoroční vyjížďka, to je sportovně relaxační nabídka nadcházejících dnů pro vyznavače pohybu a aktivního odpočinku z Dobrušky i okolí.

Foto: Tri club Dobruška (archiv)

Silvestrovský běh v Dobrušce.

Článek

Všechny tři akce mají ve městě pod Orlickými horami dlouholetou tradici – vždyť například Silvestrovský pochod se letos uskuteční již po jedenačtyřicáté. První nedočkavci mohou vyrazit na pěší túru pořádanou Klubem českých turistů vyrazit od dobrušské sokolovny už za ranního kuropění.

Start bude probíhat průběžně, a to od 7 do 11 hodin. Účastníci pochodu dostanou podle svých možností na vybranou trasy různé délky, a to 7, 17, 26 a 37 km.

Ti, co před chůzí dávají přednost běhu, jsou naopak srdečně zváni na Silvestrovský běh, pořádaný agilním Tri clubem Dobruška. Sraz účastníků je v 10 hodin dopoledne u prodejny Kola Maršálek v Kostelní ulici.

A aby amatérští sportovci, ale i milovníci aktivního odpočinku, nebo třeba ti, kteří se potřebují zbavit vánočních tukových zásob na svém těle, nežehrali na nedostatek pohybu, mají další příležitost hned na Nový rok.

Další akci připravil opět Tri club. Aktéři Novoroční vyjížďky na kole vyrazí ve 13 hodin ze stejného místa jako běžci na Silvestra. Vzhledem k tomu, že se nejedná o závody, patří pozvánka všem, co ani v zimě nepověsili kola na hřebík.

Reklama

Výběr článků

Načítám