Hlavní obsah

Plzeňský Maelström přijede do Plzně rozvířit svůj Prach

Novinky, Alena Lochmannová

V listopadu oslavila populární plzeňská kapela Maelström pět let své hudební existence. Se svým aktuálním CD Prach absolvovali Vasil Koban, Petr Farkaš, Vašek Zelenka a Kamil Šulan sérii koncertů nejen po celých západních Čechách. Nyní přijíždějí své koncertní turné uzavřít do plzeňského klubu Watt.

Foto: archiv skupiny, poskytl Vasil Koban

Skupina Maelström vystoupí 4. prosince od 21. hodin v plzeňském klubu Watt v Plzni na Americké třídě.

Článek

I když je maelström, neobvyklý obrovský mořský vír, k vidění jen na jediném místě na světě a to v oblasti Lofotských ostrovů, plzenští jmenovci této úctyhodné přírodní síly, skupina Maelström, bude k vidění 4. prosince od 21 hodin v plzeňském klubu Watt v Plzni na Americké třídě.

CD Prach je již v pořadí druhým hudebním počinem plzeňské skupiny. Pokud jste ještě neměli šanci si poslechnout skladby z tohoto úspěšného alba, skýtá se vám poslední příležitost v letošním roce.

,,Už teď můžeme bilancovat, že nám rok 2010 přinesl spoustu kontaktů a následně nabídek na koncerty v příštím roce. Posledním střípkem do mozaiky bylo vystoupení s AB Bandem Aleše Brichty v domažlickém klubu Death Magnetic, kde jsme se domluvili, že si to příští rok v této sestavě zopakujeme,“ uvádí zpěvák skupiny Vasil Koban.

V plzeňském Wattu skupina koncertovala již několikrát a jak uvádí Vasil Koban, velmi rádi se sem jako kapela vracejí a to především díky výjimečné atmosféře a interiéru klubu.

"Tentokrát s námi vystoupí hardcoreová kapela Gibbet, takže půjde o skutečně energií nabitý večer, na který všechny srdečně zveme," dodal zpěvák populární skupiny a slíbil jedinečný hudební zážitek.

Pokud byste se rádi dozvěděli víc o kapele nebo dalších plánovaných koncertech pro rok 2011, navštivte oficiální webové stránky skupiny http://www.maelstrom.cz/

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám