Hlavní obsah

Plzeňský hejtman poděkoval lékařům a záchranářům

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za vynikající práci poděkoval ve středu 5. dubna na krajském úřadě hejtman Plzeňského kraje Josef Bernard vybraným lékařům nemocnic a Zdravotnické záchranné služby PK zřizovaných Plzeňským krajem.

Foto: KÚ Plzeňského kraje

Ocenění v podobě pamětní medaile, děkovného listu a drobný dar si převzalo celkem 13 pracovníků.

Článek

Ocenění v podobě pamětní medaile, děkovného listu a drobný dar si převzalo celkem 13 pracovníků.

„Péče o život a zdraví člověka je velice náročná, mnozí z nás si často neuvědomují, jak důležitou roli hrají lékaři a záchranáři v životě nemocného člověka a jeho rodiny. Alespoň touto cestou bychom rádi poděkovali lékařům našich zařízení za jejich skvělou práci,” uvedl hejtman Josef Bernard. Společně s ním přišla pracovníkům organizací Plzeňského kraje poděkovat také radní Milena Stárková.

Všichni ocenění jsou zaměstnanci zařízení Plzeňského kraje, a to pěti nemocnic, čtveřice nemocnic poskytujících akutní péči a jedné poskytující péči dlouhodobě nemocným, a Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje.

Všechny navržené pracovnice a pracovníci byli navrženi ředitelem nebo kolektivem zaměstnanců v dané organizaci. Jsou ceněni pro svůj chápavý a lidský přístup, obětavost, individuální přístup k pacientům, pracovitost, spolehlivost a svou velikou profesionalitu, odbornost ve své funkci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám