Hlavní obsah

Plzeňský hejtman ocenil práci zdravotníků krajských nemocnic

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za vynikající práci v oblasti zdravotnictví poděkoval v závěru minulého týdne na krajském úřadě hejtman Plzeňského kraje Václav Šlajs vybraným pracovníkům nemocnic zřizovaných Plzeňským krajem.

Foto: KÚ Plzeňského kraje

Všichni ocenění jsou zaměstnanci nemocnic Plzeňského kraje.

Článek

Ocenění v podobě pamětní medaile, děkovného listu a drobný dar si převzalo celkem 16 pracovníků z Nemocnice následné péče LDN Horažďovice a Klatovské nemocnice.

„Lékaři, sestry i další personál v oblasti zdravotnictví mají velice náročnou práci a současně jsou tato povolání velice nedoceněná. Personál krajských nemocnic tvoří velmi kvalitní lidé na svém místě a my se alespoň touto cestou snažíme poděkovat jim za odvedenou práci,” uvedl hejtman Václav Šlajs s tím, že právě zdravotnictví je prioritní oblastí Plzeňského kraje.

Všichni ocenění jsou zaměstnanci nemocnic Plzeňského kraje, tyto nemocnice jsou součástí Zdravotnického holdingu Plzeňského kraje (ZHPK). Ten zřizuje 4 nemocnice akutní péče, Klatovskou, Stodskou, Domažlickou a Rokycanskou, a dvě nemocnice následné péče, a to Nemocnice následné péče LDN Horažďovice a Nemocnice následné péče Svatá Anna. Všech 16 oceněných bylo navrženo řediteli zmíněných zařízení. Z rukou hejtmana a radní pro oblast zdravotnictví Mileny Stárkové obdrželi ocenění děkovný list, pamětní medaili a drobné dárky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám