Hlavní obsah

Plzeňskému obvodu s úklidem a dalšími pracemi pomůže nový valník

Novinky, Miroslav Knotek

Vedení MO Plzeň 3 předalo Odboru dopravy a životního prostředí ÚMO Plzeň 3 klíčky od nového valníku Citroën Jumper, se kterým odbor a s pracovníky Veřejné služby zajišťuje úklidové a další práce obecně prospěšného charakteru spojené s životním prostředím v centrálním obvodu.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

Klíčky od auta předal pracovníkům starosta centrálního obvodu David Procházka s I. místostarostou Petrem Balounem.

„Nové auto pracovníkům zpříjemní jejich náročnou práci a bude sloužit nejenom k jejich rychlé přepravě na pracoviště, ale také k tomu, aby mohli pružně reagovat na podněty občanů a byli včas k dispozici. Valník bude rovněž použit k převozu nahromaděného materiálu, jako jsou např. větve, listí, hlína nebo písek či k převozu mobiliáře. Doufáme, že pomůže naplňovat heslo, které je umístěné na vozidle, tedy Náš obvod – naše starost,” informoval starosta David Procházka.

„Tento malý náklaďák bude zcela jistě využit i pro další potřeby úřadu, například při odvozu skartace a stěhování nábytku a v neposlední řadě bude skvělým pomocníkem při zajišťování akcí pořádaných naším obvodem. Své uplatnění najde i při technickém zabezpečení voleb,” doplnil I. místostarosta Petr Baloun.

Pro lepší rozpoznání vozidla je nový valník opatřen registrační značkou na přání MO3 UKLID, která byla obvodu vydána Magistrátem města Plzně zdarma jako samosprávné části města.

Reklama

Výběr článků

Načítám