Hlavní obsah

Plzeň ocenila nejlepší mladé sportovce

Novinky, Miroslav Knotek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 17. března se na městské radnici uskutečnilo tradiční vyhlášení nejlepších sportovců města Plzně za rok 2015 v kategoriích žactva a dorostu, kterou ve spolupráci s městem pořádá Nadace sportující mládeže.

Foto: Miroslav Knotek

Starosta Neubauer předává ocenění sportovcům z Městského obvodu Plzeň 3

Článek

Nejlepším mladým sportovcům z Městského obvodu Plzeň 3 přišel pogratulovat starosta Radislav Neubauer, který také předal hodnotné dárky v podobě sportovních tašek, lístků do kina či poukazů na nákup sportovních potřeb.  

Mezi oceněné z centrálního obvodu patřila plavkyně Tereza Polcarová, která se zároveň stala také absolutně nejlepším sportovcem města společně s karatistou Radkem Štádlerem.

Mezi další úspěšné sportovní naděje z obvodu patří atleti Michal Forejt a Daniela Majerová, beach volejbalistka Kateřina Valková, plavec Dominik Polcar, Jan Pavel, který se věnuje koloběhu a Jan Hašek, který reprezentuje lyžařský orientační běh.

Mezi družstvy byly nejúspěšnější dorostenky z Aerobik klub LADY Plzeň.  

Poděkování za dlouholetou práci s mládeží se dostalo také bývalému trenérovi juda Václavu Bauerovi, který ocenění převzal od primátora města Plzně Martina Zrzaveckého.

Reklama

Výběr článků

Načítám