Hlavní obsah

Pětice opilých žen se pustila do taxikáře, později i do strážníků

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako fúrie se chovala pětice mírně alkoholizovaných žen nad ránem na pražském Václavském náměstí. Agresivnímu chování amazonek čelil taxikář, posléze i strážníci.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

V pátek ráno zaregistrovala hlídka strážníků z Prahy 1 skupinku pěti žen na Václavském náměstí, které vulgárně nadávaly řidiči, který seděl v zaparkovaném taxíku. 

Když k nim strážníci došli, vyzvali je k prokázání totožnosti a podání vysvětlení. Taxikář strážníkům sdělil, že mu do vozidla nastoupilo pět žen, které byly zjevně pod vlivem alkoholu a dožadovaly se odvozu. Řidič je odmítl  kvůli nevhodnému chování odvézt a vyzval je, aby opustily automobil.

„To je rozlítilo natolik, že taxikáři začaly sprostě nadávat a nakonec ho napadly i fyzicky. Jedna z žen zaútočila i na zasahující strážníky. Ti proti ní museli použít hmaty a chvaty sebeobrany,” informoval mluvčí Městské policie Praha Rudolf Rubeš.  

Pro důvodné podezření ze spáchání trestného činu byla na místo přivolána Policie ČR, která si celou věc převzala k dalšímu šetření.

Reklama

Výběr článků

Načítám