Hlavní obsah

Partička na vzduchu přivítala ve vedru davy navštěvníků i Slušné chlapce

Novinky, Marika Nováková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Poslední červencovou sobotu se uskutečnil již druhý ročník open-air festivalu Partička na vzduchu. Ačkoliv se letošní rok nesl ve znamení veder, lákadlo české a slovenské Partičky si nenechaly ujít davy fanoušků. Šestice se spolu s hosty vrátila do amfiteátru na Konopišti.

Foto: Kamila Štítkovcová

Slušní chlapci a jejich show patřili k největším lákadlům festivalu.

Článek

Letošní festival přinesl řadu změn. Změnil se například moderátor, loňského Aleše Hámu nahradila relativně nová tvář - Tomáš Kraus.

Další novinkou byla sázka na jistotu v podobě Mekyho Žbirky. Ačkoliv průměrný věk návštěvníků byl o několik dekád nižší než samotného performera, dokázal si kompletně podmanit publikum a závěrečná píseň Hey Jude se v podání celého Konopiště nesla až do Prahy.

Co se však od loňského roku nezměnilo, byla účast slovenské kapely Slušní chlapci. Ta se u fanoušků obou Partiček těší velké oblibě a začíná patřit k partičkovskému folkloru. Roztancované publikum je odměnilo vřelým potleskem a počasí nikomu nezkazilo zážitek z koncertu.

Stejně tak finální "souboj" obou Partiček se setkal s obrovským ohlasem a byl skvělou tečkou na závěr.

Reklama

Výběr článků

Načítám