Hlavní obsah

Palačinková párty s Nízkoprahem v Mariánských Lázních

Novinky, Tomáš Šebesta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež v Mariánských Lázních se v pátek 1. dubna konala další ze série zajímavých akcí – tentokrát nazvaná Palačinková párty s Nízkoprahem.

Foto: Tomáš Šebesta

Některé ze soutěžních palačinek

Článek

Akce byla otevřená i pro veřejnost. Udělat si vlastní palačinku a nazdobit jí přišlo více než 20 dětí. Kromě klientů centra přišli i jejich sourozenci a kamarádi. Po krátké instruktáži nechali pracovníci „čarovat“ u pánvičky mladé kuchaře. Někteří dokazovali svojí zručnost, když nahazováním otáčeli palačinky jiní při jejich zdobení.

Výsledky jejich práce a hlasování o nejlepší kousek najdete v galerii na Facebooku na stránce KOTEC. Škoda jen, že nelze fotografií zprostředkovat chuť a vůni.

Palačinková párty, jako další ze série akcí klubu, měla za úkol upozornit na jeho činnost, naplnění volnočasových aktivit klientů, a v neposlední řadě ukázat jejich šikovnost. Určitě si nenechte ujít další z akcí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám