Hlavní obsah

Ostrostřelci zvou na svůj ples, v programu nebude chybět střelecká soutěž

Novinky, Jana Elbelová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rádi byste si zatančili a pobavili se na úrovni? Už vás nebaví se koukat na slečny v džínách, které tancují s pivem v ruce? Pak přijďte 9. března na Ostrostřelecký ples do Kulturního domu v Jirkově.

Foto: Jana Elbelová

Přijďte si zatančit na Ostrostřelecký ples.

Článek

Dýchne na vás duch doby dávno minulé, přesto pro mnohé přitažlivé. Ples bude zahájen slavnostním nástupem sboru Chomutovských ostrostřelců. Ku zdaru plesu vystřelí muži v rakousko-uherských uniformách z pušek přímo na sále.

Tím odstartuje všeobecná zábava, kterou již tradičně zajistí chomutovská skupina Úlet. I přes tento název se však nemusíte obávat nějaké ulítlé muziky. Dostane se na valčík, polku, blues, cha-chu či jive. K dobrému plesu neodmyslitelně patří i tombola.

A k ostrostřeleckému plesu patří také soutěž o nejlepšího střelce plesu, která je určena všem zájemcům z řad hostů plesu. Vstupenky na ples můžete zakoupit v předprodeji v infocentru Jirkov nebo je možné jejich převzetí domluvit individuálně po telefonické domluvě (604 948 748).

Cena vstupenky je 240 Kč na hlavní sál a 220 Kč na balkón. Vstup na plesu bude umožněn pouze osobám ve společenském oděvu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám