Hlavní obsah

Ostravský víkend atletiky a virtuálních sportů bude i soubojem o olympiádu

Novinky, Lenka Hatlapatková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O posledním víkendu před zahájením olympijských her 2012 v Londýně - v sobotu 21. a v neděli 22. července - proběhne v Avion Shopping Parku v Ostravě třetí a zároveň finální olympijský víkend o letecký zájezd na olympiádu.

Foto: Ilustrační foto archiv
Článek

Po prvním cyklistickém víkendu a druhém víkendu míčových sportů jsou na řadě příznivci atletiky a virtuálních sportovních her. V sobotu i v neděli se návštěvníci největšího centra sportu v České republice budou moci zapojit do atletických závodů i s nejmenšími dětmi, nebo mohou sportovat prostřednictvím moderní herní konzoly Xbox 360 s novým herním bezdrátovým ovladačem Kinect. Cíl je jediný - vybojovat hlavní cenu, kterou je letecký zájezd pro dvě osoby na olympijské hry do Londýna s ubytováním, vstupenkami na české hvězdy a návštěvou Českého olympijského domu v Londýně. Ve hře je i množství dalších zajímavých dárků.

„Zájem o akci je opravdu veliký. Už o uplynulých dvou víkendech, kdy si návštěvníci centra mohli užít zábavné, nenáročné a netradiční sportovní disciplíny, které vycházejí z aktuálního seznamu olympijských sportů, se do soutěže zapojily stovky lidí,“ informovala Kateřina Ježková, ředitelka Avion Shopping Parku v Ostravě. „Poslední  víkend je navíc určen opravdu všem, a to i méně sportovně založeným dětem i dospělým. Sportovat se totiž bude nejen klasicky, ale i virtuálně prostřednictvím herní konzoly. Připraveny jsou disciplíny jako je hod oštěpem, běh přes překážky, skok do dálky a lukostřelba,“ dodala Ježková.

V centru jsou čtyři stanoviště, a to v jídelní zóně, na náměstí u Segafreda, v chodbě u KFC a v prostoru u IKEA. Na kterémkoliv ze stanovišť si návštěvníci budou moci vyzvednout hrací kartu a zapojit se do netradičního sportování. Pro získání dárku a zařazení do slosování o zájezd na olympijské hry je nutné absolvovat všechna stanoviště a splnit minimální limity. Ti, kteří neuspějí poprvé, mají šanci pokus zopakovat, děti budou mít karty samostatné.

Losování o hlavní cenu proběhne podle pravidel nejpozději v pátek 27. června, výherce pak odletí do Londýna 8. srpna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám