Hlavní obsah

Oslava 1. máje s Nadací Tomáše Bati

Novinky, Jitka Zvolská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letos již po dvacáté zorganizovala Nadace Tomáše Bati oslavu 1. máje v prostorách vily Tomáše Bati a přilehlé zahrady ve Zlíně.

Foto: Jitka Zvolská

simulátor dojení

Článek

Počasí přálo a tak akce přilákala velké množství nejen zlínských obyvatel. Děti si užily spoustu atrakcí jako je simulátor dojení, lanové centrum, šipky, malování na chodníku a další.

Na podiu u vily Tomáše Bati od 9 do 14 hodin probíhal program, ve kterém vystoupily zlínské mažoretky, dixiland Jazzbook, Deep Purple Revival. Nechybělo vystoupení evropských mistryň v aerobiku a také šermířské vystoupení.

Organizátoři děkují všem báječně ochotným a trpělivým dobrovolníkům z řad studentů Gymnázia Lesní čtvrť ve Zlíně, DD Vizovice, Střední pedagogické školy Kroměříž, ZŠ Štípa a ZŠ Česká, kteří se starali o hry a soutěže pro děti. A taky všem ostatním i nedobrovolným pomocníkům, kteří moc pomohli k hladkému průběhu oslavy 1. máje s Nadací Tomáše Bati.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám