Hlavní obsah

Opilá řidička obrátila při nehodě auto na střechu

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nemine den, aby policisté někoho nechytli za volantem pod vlivem alkoholu. V neděli večer jela 43letá řidička s vozidlem Škoda Fabia po komunikaci v katastru obce Vysoký Újezd ve směru od obce Mořina na obec Bubovice na Berounsku.

Foto: Vratislav Konečný

Ilustrační foto

Článek

Žena zřejmě nepřizpůsobila rychlost jízdy  technickému stavu komunikace (pravotočivá zatáčka), přejela  do protisměru a havarovala.

"Vozidlo se přetočilo přes střechu a zůstalo v poli vlevo, mimo komunikaci na levém boku. Na místě zasahoval HZS Řevnice, který provedl vyproštění řidičky z vozidla za použití speciální vyprošťovací techniky. Při nehodě došlo ke zranění řidičky, byla převezena  RZS do nemocnice v Hořovicích. Policisté provedli u zraněné  měření na přítomnost alkoholu s pozitivním výsledkem 1,05 promile alkoholu. Opakovaná dechová zkouška naměřila hodnotu 0,96 promile," uvedla Marcela Pučelíková z berounské policie.

Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 120 000 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám