Hlavní obsah

Opava v sobotu ožije rockovým festivalem

Novinky, Petra Černobilová

Rockeři se už tuto sobotu mají v Opavě na co těšit. V místní části Kylešovice vypukne další ročník festivalu Rock na Grilu. Program nabídne několik skvělých kapel v čele s Alešem Brichtou. Chybět nebudou ani grilované speciality a téměř 30 druhů piva.

Foto: Radio Čas Rock
Článek

„Do Opavy-Kylešovic se vracíme po roce s očekáváním, jestli se bude opakovat výborná atmosféra, jakou nám pomohli posluchači Radia Čas Rock a příznivci pravé rockové muziky navodit na loňském, velice úspěšném 1. ročníku. Těšíme se na fanoušky, kteří si s sebou vezmou dobrou náladu, chuť se bavit a při tom poslouchat kvalitní hudbu. Na pódiu se opět budou střídat spřízněné kapely s moderátory rádia, kteří mají připraveny soutěže pro pobavení a nad Karlosovým grilem se budou sbíhat sliny i vegetariánům,“ informoval programový ředitel Radia Čas Rock Václav Řepa.

V Opavě-Kylešovicích se milovníci rocku mohou těšit například na Aleš Brichta Band, Traktor, nový program nabídne Doga, RUR, Free Fall a další. Rock na Grilu vypukne tuto sobotu 26. července ve 14 hodin v areálu U Chovatelů a akcí budou provázet moderátoři Radia Čas Rock.

Nebudou chybět ani netradiční a originální lahůdky z grilu a i milovníci piva budou mít z čeho vybírat. Čepovat se bude téměř 30 druhů piva.

„Před měsícem jsme sérii jednodenních festivalů Rock na Grilu odstartovali v Horní Suché a atmosféra byla úžasná. Jak se říká, byl plný dům,“ dodal Řepa.

Vstupenky jsou stále v prodeji, k dostání budou i na místě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám