Hlavní obsah

Olympic pro jediný koncert ve Zlíně oživí projekt Unplugged

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Olympic chystá společný koncertní projekt s Filharmonií Bohuslava Martinů ve Zlíně. Pouze při jednom jediném koncertu zazní hity této české hudební legendy v doprovodu orchestru.

Foto: archiv skupiny

Skupina Olympic znovu oživí projektu Unplugged.

Článek

Koncert se uskuteční 10. dubna. Vstupenky jsou v předprodeji od minulého týdne a vzhledem k enormnímu zájmu o ně bude zřejmě v dohledné době vyprodáno, přestože se cena lístků pohybuje nad hranicí 600 korun.

Pouze jediný exkluzivní koncert v celé ČR, při kterém kapelu tentokrát doprovodí zlínská Filharmonie Bohuslava Martinů, se odehraje v novém Kongresovém centru ve Zlíně, které je dílem architektky Evy Jiřičné.

Podle pořadatelů právě vizualizace tehdy teprve dokončovaného koncertního sálu přesvědčily frontmana Petra Jandu, aby na nápad na společný koncert s filharmonií kývl. Legendární česká kapela Olympic se při této příležitosti po patnácti letech vrátí ke koncertnímu projektu Olympic Unplugged, který uskutečnila v roce 1995 s pražskou filharmonií a jehož zvukový záznam také vydala na úspěšném CD.

Olympic pro koncert „opráší“ patnáct let staré partitury. Filharmonie Bohuslava Martinů podle nich nazkouší doprovody písní a 10. dubna vše v plné kráse zazní ve Zlíně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám