Hlavní obsah

Olomoucká společnost se pyšní oceněním za titul Podnikatelský projekt roku

Novinky, Radka Jílková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost NUTREND D.S., a.s., se sídlem v Olomouci, převzala 18. listopadu v Martinickém paláci na Pražském hradě ocenění za nejlepší projekt v kategorii Školicí středisko v rámci soutěže Podnikatelský projekt roku.

Článek

Ta je každoročně vyhlašována agenturou CzechInvest a Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR.

NUTREND D.S., a.s. je největším českým výrobcem sportovních doplňků výživy a potravin pro aktivní životní styl. Díky podpoře ze státního rozpočtu a financím z Operačního programu Podnikání a inovace vybudovala společnost NUTREND novou administrativní budovu se školicím střediskem pro své zaměstnance, ale i širokou veřejnost. Vznikla tak moderní kancelářská budova s nadčasovými prostorami, špičkovou technikou a s kapacitou až 130 míst.

Hodnotící komisi ovšem zaujalo i to, že projekt je prospěšný nejen pro samotnou společnost NUTREND, ale i region – ostatní firmy, které mohou školicí prostory využít. Díky výstavbě školicího střediska tak společnost NUTREND získala moderní zázemí a vytvořila kvalitní infrastrukturu pro vzdělávání, pro řízení personálních činností a další aktivity související s komplexním rozvojem lidských zdrojů ve společnosti.

Projekt s názvem Výstavba a vybavení školicího střediska pro společnost NUTREND D.S., a.s. vypracovala společnost Expirit, s.r.o., která se zabývá grantovým a manažerským poradenstvím a dále outsourcingem služeb.

„Ocenění Podnikatelský projekt roku, které společnost NUTREND získala, nás velmi těší a zároveň zavazuje k tomu, abychom i nadále byli pro své klienty přínosným a kvalitním partnerem,“ sdělila Lucie Strunová, projektová manažerka společnosti Expirit. „Neustále tak sledujeme aktuální vyhlášené výzvy a informujeme naše klienty o možnostech čerpání dotací z Evropské unie,“ dodala Strunová. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám