Hlavní obsah

Oldies párty v Karviné roztančí návštěvníky

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obyvatelé Karviné budou mít opět možnost vychutnat si ty největší hity z 60. až 80. let, a to v retro kostýmu. Městský dům kultury se rozhodl Oldies párty po loňském úspěchu zopakovat i letos.

Foto: Milan Haluška

Loňská premiéra Oldies párty

Článek

Je jistě přinejmenším zábavné vrátit se do doby, kdy se nosily ponožky v lodičkách, mrkváče a roztodivné účesy na hlavě. Kdy si dívky a ženy tupírovaly vlasy a kdy každý druhý mladík piloval akordy na pokud možno co nejotřískanější kytaře, aby později svým projevem oslnil leckterou z nich.

Právě takovou akci letos Městský dům kultury zopakuje. Návštěvníci si Oldies párty vychutnají opět v Obecním domě Družba, a to 5. dubna od 19 hodin.

Skvělou oldies diskotékou provede DJ Roman Grygar, během večera v programu vystoupí Taneční skupina Externo. Pro účastníky je přichystána soutěž o nejlepší retro obleček, jejíž výherci si přijdou na určitě netradiční a zajímavé ceny.

Vstupenky jsou v předprodeji na pokladně MěDK.

Reklama

Výběr článků

Načítám