Hlavní obsah

Odložte své muže do pánského koutku a vyražte na nákupy

Novinky, Lenka Hatlapatková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předvánoční nákupy jsou pro mnohé muže noční můrou, proto se ostravský Avion Shopping Park rozhodl nakupování pánům zpříjemnit.

Foto: Archiv Avion

Illustrační foto

Článek

Od pondělí 10. až do 23. prosince mohou všichni muži nad 18 let doslova utéct od nakupovacích povinností do pánského koutku, který je přímo v obchodním centru. Je otevřen denně od 10 do 20 hodin a nachází se v 1. poschodí obchodní galerie nad prodejnou Douglas (lze sem vyjet výtahem přímo z podzemních garáží).

Na pány zde čeká příjemně vybavený koutek s pohodlnými křesly, denním tiskem, nejrůznějšími časopisy i internetovým wifi připojením. A aby pohoda byla dokonalá, nechybí zde ani televize pro sledování nejrůznějších sportovních přenosů - a ti aktivnější si mohou „zasportovat“ u dřevěných stolních her Weykick, případně využít golfový trenažér nebo pingpongový stůl. Dobrá káva, čaj a jiné občerstvení je samozřejmostí.

Až do Vánoc budou navíc pány bavit také moderátoři rádia Orion a na řadu přijdou i soutěže o zajímavé ceny. Muži si tak letošní předvánoční nákupy v Avionu doslova užijí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám