Hlavní obsah

Objevte Prahu jinak: s netradičním průvodcem Honest Guide

Novinky, Martina Pospíšilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V nakladatelství CooBoo právě vychází průvodce Prahou - Honest Guide. Ale pozor, tohle není jen kniha popisující historii každé budovy či turistické procházky. Najdete v ní tipy, kde se dobře najíst a nezaplatit majlant, jaká místa vidět a necpat se přitom s davy nebo jak nenaletět podvodníkům.

Foto: Archiv Honest Guide

Autoři knihy Honest Guide: Janek Rubeš a Honza Mikulka

Článek

I na Staroměstském náměstí si můžete dát dobré a přitom levné kafe. Jen musíte vědět kde. A přesně o to jde v nové knize Janka Rubeše a Honzy Mikulky s originálními ilustracemi Elišky Podzimkové – Honest Guide, která zkraje května vstoupí na český knižní trh.

Knihu ocení nejen občasní návštěvníci Prahy, ale i její dlouholetí obyvatelé. Možná právě oni budou překvapeni, kolik toho o svém domovském městě nevědí. Díky recenzím od mnoha lidí čtenáři získají zajímavé tipy, budou moci objevit nová místa a získají nový pohled na celé hlavní město. Praha totiž není jenom Hrad a Karlův most.

Nová knižní publikace Honest Guide zachycuje nejlepší a nejzajímavější tipy, postřehy a doporučení, které zazněly ve stejnojmenném seriálu. Pořad vzniká v české verzi pro Televizeseznam.cz a v anglické verzi pro Stream International. Některé epizody mají již přes milion zhlédnutí.

Slavností křest knihy Honest Guide proběhne v úterý 30. dubna od 17:00 ve Skautském institutu v Praze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám