Hlavní obsah

Obecní reprezentační ples 2016 roztančil Pilníkov

Novinky, Jaroslav Blažek

V sobotu 13. února se na sále restaurace Slunce konal další ročník tradičního plesu města Pilníkova pod názvem Obecní reprezentační ples 2016. Ples i letos připravil kulturní výbor městského úřadu v Pilníkově ve spolupráci se zastupitelstvem města.

Foto: Jaroslav Blažek

Reprezentační obecní ples 2016

Článek

Letošní ples se konal ve znamení modro-bílé. Proto byly stoly ozdobeny bílou organzou s modrou mašlí a na zdech visely namalované obrázky sněhuláka Olafa z pohádky Ledové království.

K tanci i k poslechu hrála oblíbená náchodská dvojčlenná hudební skupina Andante. Pořadem provázel moderátor Josef Mádle, který nejprve uvedl starostu města Miroslava Klapku a předsedkyni kulturního výboru Mgr. Ilonu Skořepovou, kteří přítomné přivítali.

Ve 21 hodin vítr přivál "Vločky" z I. stupně místní základní školy, které předvedly modrobílé taneční vystoupení. Po nich následovalo vystoupení "Eight cats" ze II. stupně ZŠ. Obě vystoupení s dětmi nacvičila Romana Hurdálková.

Ve 23 hodin ještě předvedli své umění jezdci na kolech BMX Vojta Fajfr a Tomáš Bernard. O půlnoci pak byla rozdána bohatá tombola s mnoha cenami, kde mezi hlavní výhry patřily tři zájezdy - do Řecka, do Chorvatska a do Vídně.

Věříme, že se ples všem zúčastněným líbil, a rádi se zúčastní i dalších pilníkovských akcí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám