Hlavní obsah

Obchodní centrum Forum Nová Karolina oslavilo rok od svého otevření

Novinky, Josef Zajíc

První rok s Vámi! Takový byl název oslav prvního roku otevření obchodního a zábavního centra Forum Nová Karolina v centru Ostravy. Své otevření do provozu oslavila také nová lávka, která vede přímo od železničního nádraží Ostrava - Střed do areálů Nové Karoliny.

Foto: Josef Zajíc

Slavnostní otevření dne 21. března 2012

Článek

Obchodní a zábavné centrum Forum Nová Karolina bylo slavnostně otevřeno 21. března 2012. Program tehdy moderovala Tereza Kostková a Ondřej Brzobohatý. O rok později - od 15. do 17. března - centrum výročí oslavilo narozeninovou nabídkou programů pro návštěvníky.

Od pátku 15. března do večerních hodin 17. března nabízelo více než 100 obchodů výrazné slevy na veškerém zboží, které v tu chvíli bylo v prodeji.

V sobotu 16. března probíhaly od 10 hodin módní přehlídky světových značek. Hlavní hvězdou módního programu byla Agáta Hanychová, která představila a předvedla svou módní kolekci. Přehlídky se opakovaly, vždy bylo předvedeno nové zboží.

V neděli 17. března opět od 13 hodin pokračovaly módní přehlídky, které moderoval (a v jejich průběhu i zpíval) Petr Vondráček. Tahákem nedělního programu bylo dvojí vystoupení hlavního hosta nedělních módních přehlídek Michala Davida. Až do 19 hodin pak pokračovaly další módní přehlídky. Modely světových a českých značek předváděly profesionální modelky a finalistky světových a tuzemských soutěží miss.

V neděli 31. března od 14 do 17 hodin Forum Nová Karolina nabídne program velikonočních pohádek a dílničky - půjde o malování perníčků, pletení pomlázky a tvorbu velikonočních květináčů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám