Hlavní obsah

Nový román pro ženy nese název Poslušná, autorkou je Ema Toulavá

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Román Poslušná, jehož autorkou je Ema Toulavá, přináší napínavý příběh, který píše sám život za zavřenými dveřmi - možná hned vedle vás. Publikace, která má atraktivní obálku malířky Daniely Roulové Plockové, vychází v těchto dnech u nakladatelství Petrklíč.

Foto: Robert Rohál

Obálka nového ženského románu Poslušná.

Článek

Kniha přináší příběh o nenápadné hrdince, statečné bojovnici, příběh o silném emočním prožitku či zdánlivé nevěry, ale také příběh o sebehledání na hraně bláznovství či pravdy.

Být poslušnou holčičkou ještě neznamená být dost dobrou, natož šťastnou, o tom už ví své hlavní hrdinka Ema. Ne příliš sebevědomá, pětatřicetiletá cukrářka na mateřské dovolené, která vzorně plní roli manželky, milenky, matky i hospodyňky až do události, která zbourá všechny jistoty, pro které žila a její vysněný život o veliké rodině se rázem otřese v základech.

Zřejmě to Emě otevírá oči a stává se postupně sebevědomou ženou, která si začíná uvědomovat, jak veliký vliv má na to, jaká je a jak bude vypadat její další život. Jak velkou cenu bude muset Ema zaplatit za rodinné štěstí?

Autorka Ema Toulavá pochází z jižních Čech, ráda se toulá krajinou i vlastní fantazií, kde vznikají emočně zabarvené příběhy protknuté psychologickou nitkou se špetkou sociálně patologických jevů, které jsou nedílnou součástí běžného života.

Román Poslušná je splněným snem a zároveň posláním, jelikož zachycuje vlastní prožitek, který, jak doufá, dodá kuráž a otevře oči mnohým ženám v nelehkých životních situacích. Autorka knihy miluje sport, psaní, čtení knih, fascinuje ji dětský smích i naivita a je vášnivou badatelkou oboru psychologie.

Reklama

Výběr článků

Načítám