Hlavní obsah

Nový propagační film zviditelní Bardejov a okolí

Novinky, Denisa Ižová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový propagační film s názvem Region Šariš, Bardejov a okolí, zviditelňující město Bardejov a jeho skvosty, byl veřejně prezentován na 23. mezinárodním veletrhu cestovního ruchu ITF Slovakiatour v bratislavské Inchebě.

Foto: OOCR "Sariš"- Bardejov

Slavnostní uvedení filmu

Článek

Poprvé byl slavnostně uveden ve čtvrtek 12. ledna v galerii Polsko-slovenského domu (KTC) na Radničním v Bardejove. O jeho vznik se postarala místní Oblastní organizace cestovního ruchu (OOCR) ŠARIŠ – Bardejov a Bardejovská televizní společnost, s. r. o. 

Návštěvníci regionu film najdou na DVD v turistických infocentrech okresu Bardejov a bude propagován i na hotelových infokanálech, ve společenských prostorách a na recepcích v Bardejovských lázních. Ve městě Bardejov bude k dispozici v Hotelu pod Bránou. Informoval o tom ředitel OOCR Šariš – Bardejov Radomír Jančošek.

Celkově vznikly 3 propagační snímky, z nichž každý trvá 2 minuty. V celkové délce 6 minut podařilo zachytit nejkrásnější místa tohoto regionu - Bardejov, Bardejovské lázně a památky – dřevěné kostelíky, baziliku svatého Egídia, skanzen, radnici, muzeum a další.

Oblastní organizace loni na podporu cestovního ruchu vydala také dvě publikace Bardejov – Turistický průvodce, která propagovala region a je stále návštěvníkům k dispozici zdarma a Bardejov – Obrazový průvodce městem a okolím, přičemž distribučními místy jsou zařízení členů OOCR.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám