Hlavní obsah

Novoroční ohňostroj v Ústí nad Labem doprovodí speciálně vybraná hudba

Novinky, Redakce Novinky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Labem rozzáří 1. ledna velkolepý ohňostroj v centru města. Odpalovat se bude ze Střekovského nábřeží, show začne již v 18:00 hodin.

Článek

K tradici novoročních ohňostrojů se po Praze, Plzni nebo Ostravě přidá na Nový rok i Ústí nad Labem. Odpalovat se bude ze Střekovského nábřeží mezi mostem Dr. Edvarda Beneše a Železničním mostem.

Diváci si novoroční ohňostroj nejlépe užijí hned z několika míst v okolí, a to například z hlavního nádraží, Benešova a Železničního mostu, Větruše nebo z horní části parkoviště OC Forum.

Organizátoři vřele doporučují si s sebou přinést přenosné rádio nebo mobilní telefon a sluchátka. Ohňostroj bude totiž doprovázen speciálně vybranou hudbou, kterou bude přenášet živě Hitrádio FM. Kompletní audiovizuální zážitek si tak budou moci vychutnat na plno právě ti diváci, kteří si třeba takový mobil vezmou.

Těsně před vypuknutím ohňostroje se pro dopravu uzavře jak most Dr. Edvarda Beneše, tak i hlavní tah mezi Prahou a Děčínem (Přístavní ulice) od Železničního po Benešův most. To vše pro co možná největší pohodlí všech návštěvníků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám