Hlavní obsah

Nové svatební trendy na zámku v Lysicích

Novinky, Dagmar Šnajdarová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 26. května 2013 se od 13 hodin v zámecké zahradě Státního zámku Lysice koná již 3. ročník „Svatební show“. Připraveny jsou nejen dvě módní přehlídky, ukázky slavnostního líčení a účesů, ale i svatební floristika a další.

Foto: Dagmar Šnajdarová

Státní zámek Lysice

Článek

Nejen ty, kteří se chystají na velkou životní změnu – jakou svatba skutečně je – ale i ty, kteří chtějí nedělní odpoledne vyplnit příjemným kulturním programem v krásném prostředí zámecké zahrady, určitě zaujme bohatá nabídka. K vidění budou kromě svatebních šatů i překrásné vazby svatebních kytic a další ukázky svatební floristiky. Prohlédnete si různé varianty oznámení od nadčasových, klasických přes moderní až po netradiční. Najdete zde kontakty na fotografy a video kameramany, kteří profesionálně zdokumentují Váš Velký den. Uvidíte ukázky svatebních tabulí vybraných hotelů a cateringových společností, cukroví a svatební koláčky – včetně ochutnávky.  

Svatební show na zámku v Lysicích Vám představí nové trendy letošní svatební sezóny, kterými je např. tematické sjednocení svatby atd.  

Dále si můžete si prohlédnout slavnostně nazdobené svatební limuzíny nebo si objednat svatební ohňostroj. Show se účastní vybrané známé restaurace a hotely, které zde budou prezentovat možnosti uspořádání svatebních hostin od komorních čistě rodinných svateb až po velkolepé svatby s velkým počtem hostů.  

A abyste během organizace významného životního kroku na nic nezapomněli, můžete využít služeb profesionální svatební koordinátorky.    

Všechny vstupenky (vstupné á 40,-Kč) jsou slosovatelné o hodnotné ceny.  

Svatby na zámku, kde nevěsta je opravdová princezna, jsou oblíbené a žádané, vždyť jen na lysickém zámku je jich více než šedesát ročně, a to nejen ve velkém sále, ale také v zámecké zahradě, kapli či kolonádě. Konají se tu svatby jak klasické občanské, tak i církevní či registrované partnerství. Přijďte se tedy inspirovat, zavzpomínat na svůj svatební den či jen strávit pěkné odpoledne na zámku v Lysicích.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám