Hlavní obsah

Nočním Zlínem se opět pojede na in line bruslích

Novinky, Kateřina Martykánová

V sobotu 6. srpna se uskuteční další hromadná jízda na in line bruslích nočním Zlínem, kterou pořádá společnost HEPA pro všechny příznivce kolečkového bruslení. Poslední letošní Bladenight je potom plánována na první sobotu v září.

Foto: Zlaté jablko
Článek

Pod dohledem policejních vozů a za hudebního doprovodu Rádia Zlín vyrazí opět po delší přestáce v sobotu skupina bruslařů z hlavní galerie Zlatého jablka, aby si užili bezpečnou jízdu v jinak rušných ulicích Zlína.  

Sraz je ve 20.00 v přízemí OZC Zlaté jablko, odkud účastníci společně vyjedou ve 20.30 na dva okruhy o celkové délce zhruba 10,4 km. Nejprve se bruslaři vydají na delší okruh přes třídu T. Bati na Okružní, přes nábřeží Dřevnice na ulici 2. května a Gahurovu zpět ke Zlatému jablku (přibližně 7,7 km). Kdo bude mít zájem, může si kolem 21.30 zajet ještě i kratší trasu o délce 2,7 km.

Z důvodu bezpečnosti musí mít bruslaři na sobě reflexní prvky. Tedy čelovku, blikačku nebo podsvícení koleček, svítící neonové tyčinky apod. Samozřejmostí by měla být také přilba a chrániče minimálně na předloktí.  

Reklama

Výběr článků

Načítám