Hlavní obsah

Noc divadel čeká na ledečském hradě po loňském úspěchu další pokračování

Novinky, Markéta Sýsová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ledečské divadlo Mimochodem se do celorepublikového festivalu Noc divadel zapojilo již v minulém roce. Po tomto úspěchu ji hodlá letos zopakovat. Samozřejmě opět přinese neotřelý a originální program.

Foto: Vojtěch Roul

Plakát k akci.

Článek

Letošní ročník Noci divadel proběhne v sobotu 21. listopadu v prostorech Divadla Mimochodem na hradě v Ledči nad Sázavou.

Sál na dolním nádvoří se otevře prvním návštěvníkům už v 16 hodin. Bude možné prohlédnout si zákulisí s rekvizitami a kostýmy, vyzkoušet si práci s novou divadelní technikou, popovídat si s herci...

Ještě před Nocí divadel bude možné absolvovat prohlídku hradu. Turistická sezóna už sice skončila, ale při této příležitosti budou přístupné oba prohlídkové okruhy i vyhlídka z věže.

Hlavní program vypukne v divadelním sále ledečského hradu ve 20:00. Herci Filip Ženíšek, Josef Nádvorník, Vojtěch Roul, Martin Mičánek a Václav Roub si připravili pásmo skečů z per světových spisovatelů a komiků.

Po desáté hodině se pak diváci přenesou do časů minulých s doprovodným programem, který přiblíží historii právě Mimochodova - jak je západní křídlo ledečského hradu herci familiárně pojmenováno.

Domů se chvátat nebude, divadelní afterparty návštěvníky jen tak nepustí. Po celou dobu programu bude možné se na baru občerstvit i najíst.

Vstup na pásmo skečů činí 90 Kč, pro držitele permanentek divadla Mimochodem je zdarma. Vstupenky je možné si rezervovat na e-mailu rezervace@mimochodem.com nebo na tel. čísle 775 646 629.

Další informace o akci na www.mimochodem.com a na www.nocdivadel.cz.

Reklama

Související témata:
Scénky

Výběr článků

Načítám