Hlavní obsah

Neukáznění řidiči znemožnili silničářům úklid silnice do osady Zlatý Kopec

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lhostejnost i bezohlednost některých řidičů jsou mnohdy příčinou svízelné dopravní situace (a to nejen v Krušných horách). Řidiči, zejména běžkaři, svými odstavenými vozidly v sobotu znemožnili úklidové technice průjezd na silnici 3. třídy. Omezili přístup do osady Zlatý Kopec.

Foto: Boží Dar
Článek

Město Boží Dar vyzývá návštěvníky Centrálního Krušnohoří, aby odstavovali svá vozidla pouze na parkovištích k tomu určených.

„Týká se to i parkování ve vlastním městě, kde je k dispozici velké parkoviště naproti benzinové pumpě, na kterém je hodina parkování zdarma a celodenní parkování je zpoplatněno pouhými 50 Kč. Řidiči nedbající těchto pokynů svým konáním velmi ztěžují práci nejenom pracovníkům zimní údržby, ale i záchranným složkám. Město Boží Dar děkuje těm řidičům, kteří se chovají ke svému okolí zodpovědně a nezpůsobují tak problémy ostatním,” informoval starosta Božího Daru Jan Horník.

Reklama

Výběr článků

Načítám