Hlavní obsah

Netradiční barmani se utkají v celorepublikové soutěži

Novinky, Blanka Kovandová

V úterý 30. srpna se v sále Master sof rock na Čepkově ve Zlíně uskuteční již 4. ročník celorepublikové soutěže Veolia Barman roku 2011.

Foto: Archív Slunečnice

Záběry z loňského ročníku

Článek

O titul nejlepšího barmana se utkají zaměstnanci a uživatelé chráněných, tréninkových a rehabilitačních kaváren z celé České republiky. Organizátorem je Integrované centrum Slunečnice ve Zlíně.

„Soutěž vždy probíhala v naší netradiční kavárně Slunečnice, ale letos jsme se museli z kapacitních důvodů přesunout do větších prostor. V porotě usednou odborníci z řad profesionálních barmanů. Navíc Slunečnice slaví 10 let výročí od svého založení a tak pro veřejnost připravila bohatý doprovodný program ve formě čtyř hudebních kapel, které zahrají ihned po slavnostním předání cen vítězům,“ uvedla Sylvie Osičková, provozní chráněných dílen ve Slunečnici.

„Přijďte podpořit barmany se znevýhodněním. Soutěžit bude 30 barmanů, kteří se utkají v kategoriích alko i nealko drinků," dodala.

Vstup na akci, která začíná v deset dopoledne a plánovaný konec má v devět hodin večer, je pro širokou veřejnost zdarma. O bohatý doprovodný program se postarají hned čtyři hudební kapely – Kabrňáci, Robbie Williams revival, Agnes Compadres a Bluetone Band.

Více na www.slunecnice.us

Reklama

Výběr článků

Načítám