Hlavní obsah

Neobvyklý Valentýn? Vyrazte na zamilované lyžování "za hubičku" do Velkých Karlovic

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S nápady na to, jak oslavit svátek všech zamilovaných, se nyní doslova roztrhl pytel. Chcete si u toho užít i trochu zábavy? Vyrazte na Valentýnské lyžování za hubičku v neděli 14. února do Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích.

Foto: Josef Vrážel

Ski areál Razula Velké Karlovice

Článek

Ski areál Razula připravil k Valentýnovi originální dárek (nejen) pro všechny zamilované. Pokud lyžaři v neděli 14. února při koupi skipasu věrohodně prokáží svou zamilovanost, dostanou druhý skipas ve stejné hodnotě pro partnera či partnerku zdarma - tedy za hubičku v přeneseném smyslu i doslova.

„Chceme tak s návštěvníky oslavit svátek zamilovaných trochu odlehčenou formou. Podmínkou pro získání skipasu zdarma je, aby partneři dorazili na lyžování spolu. Způsob, jakým pak pokladní přesvědčí o své zamilovanosti, už je jen na jejich fantazii či odvaze. Respektujeme přitom, že zamilované mohou být i děti či osoby stejného pohlaví,“ poznamenal Luboš Sušila ze Ski areálu Razula.

Akce se vztahuje  na celodenní skipasy do Ski areálu Razula. Ten bude na Valentýna v provozu jako obvykle od 9 do 16 hodin.

Ve Velkých Karlovicích se nabízí i další možnosti, jak oslavit svátek všech zamilovaných, třeba posezením u dobrého jídla v zážitkové restauraci Vyhlídka, romantickým pobytem v místních hotelech nebo Valentýnským degustačním večerem ve Spa hotelu Lanterna.

Reklama

Výběr článků

Načítám