Hlavní obsah

Největší česká golfová akademie vstoupila již do své osmé sezóny

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro své svěřence připravila i letos Slavíček Golf Academy kvalitní výuku pod vedením špičkových trenérů a má řadu plánů na další rozvoj akademie. K těm nejbližším patří například výuka golfu v angličtině, do budoucna potom rozšíření působnosti do dalšího golfového resortu.

Foto: Slavíček Golf Academy
Článek

Pod hlavičkou Slavíček Golf Academy trénuje momentálně ve čtyřech golfových resortech v současné době na 150 dětí, ze kterých je 25 procent zařazeno do reprezentačních skupin. Snahou akademie je i v roce 2015 jejich počet rozšířit a obhájit dobré výsledky z loňského Mistrovství ČR.

„Rádi bychom navázali na předchozí úspěšnou sezónu, kdy se nám podařilo postavit 9 družstev do mistrovských soutěží a v kategorii družstev do 14 let dokonce získat mistrovský titul,“ uvádí ředitel SLGA Tomáš Slavíček.

Dlouhodobým cílem akademie je propojovat golf se vzděláváním, o což se snaží už na úrovni mateřských škol, ale třeba také formou aktivní spolupráce s Gymnáziem Oty Pavla v Radotíně, které navštěvuje řada členů SLGA. Pro letošní sezónu navíc připravila akademie nový formát propojení výuky golfu s jazykovým vzděláváním.

„Znalost angličtiny je dnes základ, a proto jsme se rozhodli dětem, které se chtějí zdokonalovat, nabídnout od podzimu speciální tréninky pod vedením anglicky hovořících lektorů,“ říká Tomáš Slavíček.

Jak taková výuka golfu v angličtině vypadá, si budou mít možnost děti vyzkoušet už v létě během vybraných termínů týdenních příměstských táborů v golfových resortech na Zbraslavi a Pyšelech.

„Tábory jsou určené nejen pro naše členy, ale i pro začátečníky, kteří se tak mohou seznámit se základy hry,“ uvedl ředitel akademie a upřesnil: „V rámci této prázdninové výuky samozřejmě zájemcům zapůjčíme i potřebné golfové vybavení.“

I v letošní sezóně pokračuje Slavíček Golf Academy ve speciálním projektu výuky golfu pro hendikepované hráče nebo pro seniory ve spolupráci s VŠE Praha.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám