Hlavní obsah

Nejnovější svatební trendy představí veletrh v Pardubicích

Novinky, Adéla Trávníčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice v pátek a sobotu 30. a 31. ledna 2015 ožijí 11. ročníkem svatebního veletrhu. Krásné prostorné foyer budovy ČSOB Pojišťovny v centru města poskytuje snoubencům prostor pro výběr všeho, co ke svému velkému dni potřebují.

Foto: Adéla Trávníčková

Svatební veletrh Pardubice

Článek

„Svatební veletrh v Pardubicích má za sebou 10 úspěšných ročníků. Každý rok přinášíme snoubencům a ostatním návštěvníkům novinky nejen v doprovodném programu, ale také v nabídce vystavujících firem. Pro 11. ročník opět chystáme novinky a překvapení,” uvedla Yvona Bulušková, hlavní manažerka svatebního veletrhu v Pardubicích.

„Čeho si nastávající nevěsty nejvíce cení? Myslím si, že pestré nabídky produktů a služeb, která jim pomáhá zařídit vše potřebné. Mohou si pro svůj velký den D vybrat z bohaté nabídky firem na jednom místě za zvýhodněné ceny, které jsou jim poskytnuty právě jen na svatebním veletrhu. Mohou načerpat inspiraci nejnovějších trendů v módních přehlídkách svatebních a společenských šatů, svatebních kytic i v trendech svatebních účesů a vizážích,” doplnila Adéla Trávníčková z pořadatelské agentury.

Na veletrhu se představují svatební salony se svatebními i společenskými šaty, floristé se předhánějí v ukázkách nových trendů svatebních kytic a květinových dekorací. Velký výběr snubních i zásnubních prstenů nabízejí zlatníci z celé České republiky. Každá svatba je významným okamžikem, který je třeba zachytit. Své práce prezentují i fotografové a profesionální kameramani.

V současné době je stále více populární uzavírání sňatků na hradech a zámcích. Toho využívají kasteláni a přicházejí nabídnout nejen místo k obřadu, ale pozvat i k návštěvě svých historických prostor. Prezentace restaurací, které vždy zaujmou promyšleným svatebním zdobením stolů, doplňují nabídku služeb o prostory pro konání svatební hostiny.

Doprovodný program, který je vždy v centru zájmu všech návštěvníků, budí zaslouženou pozornost módními přehlídkami svatebních a společenských šatů a doplňků. Každoročně patří k vítaným a velmi sledovaným ukázkám účesy a líčení pro nevěsty, ale také pro společenské události, povídání zajímavých hostů i taneční vystoupení profesionálních tanečních párů.

Nedílnou součástí veletrhu je i tištěný Průvodce svatbou ve Východních Čechách, který nabídku svatebního veletrhu rozšiřuje o další důležité kontakty a potenciální dodavatele všeho, co je ke svatbě potřebné.

Reklama

Výběr článků

Načítám